Menü Bezárás

Bármely nyelvre és bármilyen nyelvről fordítunk, 2005 óta!

Bármely szakterület hivatalos fordítása!

Hágai Apostille tanúsítvány
Felülhitelesítés

previous arrow
next arrow
Slider
Gyors árajánlatot adunk, legfeljebb 30 perc alatt (*), megrendeléseket a tradexpertmures@yahoo.com * e-mail címen fogadunk (munkaidőben, hétfőtől péntekig, 9 és 16 óra között).

Engedélyezett/ hitelesített fordítások

A román Igazságügyi Minisztérium által engedélyezett összes nyelvről és nyelvre fordítunk, bármilyen (szak-)területen.

2005 óta tevékenykedünk és biztosíthatjuk Önt, hogy a Tradexpert csapata minden erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy elégedett legyen irodánkkal.

Fordítói csapatunk kizárólag az Igazságügyi Minisztérium által engedélyezett, nagy tapasztalattal rendelkező fordítókból áll. Tudásuknak, tapasztalatuknak és a hatékony munkaeszközöknek köszönhetően megfelelő megoldásokat találnak a legnehezebb nyelvi helyzetekre és a lehető legpontosabban fordítnak a célnyelvre, a tartalom és a jelentés torzulása nélkül.

A munka átadásához, kifizetéséhez és a fordítások átvételéhez eljöhet irodáink egyikébe vagy mindezt akár online is megteheti anélkül, hogy szükség lenne a helyszínen való megjelenésere. A dokumentumokat elküldheti számunkra e-mailben, WhatsApp-on vagy faxon és kb. 30 perc alatt megkapja az árajánlatot.

Amennyiben közjegyzői hitelesítést, apostillet, felülhitelesítést vagy egyéb jóváhagyást is igényel, akkor gyorsfutárral vagy a román postával küldhetjük a dokumentumokat Önnek, mind az országba, mind külföldre.

A szolgáltatások ellenértékét fizethetik készpénzben vagy banki átutalással a cég számlájára.

A dokumentumok továbbításával és kézbesítésével, az árakkal vagy egyéb részletekkel kapcsolatban kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben, telefonon vagy WhatsApp-on.


Az Ön ideje nagyon értékes.

Szolgáltatásaink használatával több időt takaríthat meg.

Gondoskodunk az összes szükséges alaki követelményről annak érdekében, hogy a dokumentumokat aposztillálhassuk, így nem kell pazarolja az idejét sorban állásra vagy mindenféle űrlap kitöltésével.

Együttműködési lehetőségek

Ha rendelkezik fordítói engedéllyel és szeretne együtt dolgozni irodánkkal, kérjük, küldje el önéletrajzát a tradexpertmures@yahoo.com címre.

Munkaidő hétfőtől péntekig: 9.00-16.00

Munkaidőn kívül is bármikor felveheti velünk a kapcsolatot a következő telefonszámon: 0745.817.014