Meniu Închide

Confidenţialitate

Datele solicitate

Conform cerinţelor Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date, tradexpert-mures.ro are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi dvs.

Site-ul tradexpert-mures.ro este operat de către S.C. Comex Lebăda S.R.L., cu sediul în Str. Iernuţeni, nr. 165, Reghin, jud. Mureş şi Punct de lucru Tg. Mureş, Str. 22 Decembrie 1989, Nr. 30A, ap. 2, înscrisă la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Mureş sub numărul J26/787/1992.

tradexpert-mures.ro este un Operator de date cu caracter personal pe care dvs. (persoana vizată) ni le transmiteţi.

De ce avem nevoie de date

Avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal pentru a vă putea presta serviciile, în următoarele scopuri:

  • Pentru prelucrarea comenzii şi prestarea serviciilor dorite de dvs.;
  • Pentru evaluarea produselor şi serviciilor pe care vi le furnizăm;
  • Pentru analiza şi îmbunătăţirea site-ului, a ofertei comerciale şi a publicităţii pe care o desfăşuram;
  • Pentru a vă putea contacta (telefonic, e-mail, fax) în vederea realizării cât mai eficiente a serviciilor pentru care dvs. aţi apelat la noi;
  • Pentru facturarea serviciilor prestate de către noi.

 

Ce vom face cu datele

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate la sediul / punctul de lucru al societătii. Găzduirea şi stocarea datelor dvs. personale au loc pe teritoriul României.

Prin solicitarea și acceptarea/confirmarea unei comenzi, vă exprimați acordul pentru prelucrarea de către tradexpert-mures.ro (S.C. Comex Lebăda S.R.L.) și de către terții desemnați de aceasta, în scopul realizării serviciilor solicitate de dvs. (ex.: traducători, notari publici, Prefectură, Camera notarilor publici, ambasade, ministere, etc.) a datelor cu caracter personal conținute în documentele dvs.

Dacă dvs. sunteți un terț, la rândul dvs., declarați pe proprie răspundere că titularul/titularii datelor și-a/u dat acordul în vederea prelucrării datelor sale/lor cu caracter personal de către tradexpert-mures.ro (S.C. Comex Lebăda S.R.L.) și de către terții stabiliți de aceasta.

 

Vom dezvălui informaţii dacă acest lucru este justificat în scopul de a ne proteja împotriva fraudelor, a ne apăra drepturile sau proprietatea. De asemenea, este posibil să fie necesar să dezvăluim informaţiile dvs. pentru a ne conforma obligaţiei legale de a răspunde la cererile legale ale autorităţilor. Datele dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar în cazul în care considerăm, cu bună credinţă, că avem obligaţia de a face acest lucru în conformitate cu legea.

Cât timp stocăm datele

Vom stoca informaţiile dvs. atât timp cât ni se cere prin lege. Dacă nu există nicio cerinţă legală, le vom stoca doar pe perioada de timp necesară pentru prestarea serviciile comandate de dvs. Pe baza unei notificări trimise către tradexpert-mures.ro, prin email, la adresa tradexpertmures@yahoo.com, ne puteţi solicita ştergerea datelor.

Care sunt drepturile dvs.

În situaţia în care consideraţi că orice date cu caracter personal ale dvs. pe care noi le deţinem sunt incorecte sau incomplete, aveţi posibilitatea să solicitaţi consultarea, rectificarea sau ştergerea acestor informaţii. Ne puteţi contacta în acest sens prin email la adresa tradexpertmures@yahoo.com.

În cazul în care doriţi să reclamaţi modul în care am gestionat datele dvs., vă invităm să ne contactaţi prin email la adresa tradexpertmures@yahoo.com. Vom analiza reclamaţia şi împreună cu dvs. vom încerca să găsim o soluţie pentru rezolvarea problemei.