Meniu Închide

Traduceri autorizate / legalizate

Efectuăm traduceri din şi în toate limbile autorizate de Ministerul Justiţiei din România, în orice domeniu.

Activăm din anul 2005 şi vă asigurăm că echipa Tradexpert va depune toate eforturile necesare pentru ca dumneavoastră să fiţi mulţumiţi de relaţia cu biroul nostru.

Echipa noastră de traducători este formată doar din traducători autorizaţi de Ministerul Justiţiei, cu experienţă în domeniul în care lucrează. Datorită cunoştinţelor, a experienţei dobândite şi a mijloacelor de lucru performante, aceştia găsesc soluţii potrivite la cele mai dificile situaţii lingvistice şi transpun cât mai fidel în limba ţintă textul de tradus, astfel încât să nu-i fie denaturate conţinutul şi sensul.

Pentru a preda, plăti şi primi traducerile puteţi veni la unul din birourile noastre sau puteţi face toate acestea online, fără a vă mai deplasa. Ne puteţi trimite documentele prin email, messenger sau fax, urmând ca în aproximativ 30 de minute să primiţi oferta de preţ.

Dacă doriţi şi legalizare notarială, apostilă, supralegalizare sau alte vize, documentele vă pot fi expediate prin curier rapid sau poşta română, atât în ţară cât şi în străinătate.

Plata serviciilor se poate efectua în numerar sau prin transfer bancar in contul firmei.

Pentru alte informaţii referitoare la transmiterea şi livrarea documentelor, preţurile practicate sau alte detalii ne puteţi contacta prin email, telefon sau WhatsApp.